woensdag 12 mei 2010

En daar is NINA !!!


Tot hier was ik gekomen. 24-31. De introductie van het derde hoofdkarakter: Nina.
7 opmerkingen:

Martine zei

Hij (of zij) is fijn! Hoewel de echte Nina zich natuurlijk niet helemaal herkent in de karakterbeschrijving. Of, nou ja, vooral haar ouders zich niet in de hunne ;-). Maar het zal ons er niet van weerhouden met gepaste trots de Nienstripjes door te sturen. Liefs, en tot gauw, Martine

Hans van Oudenaarden zei

Hee Martine!

AAARRGH!! Zo zie je maar hoe het creatieve proces zich stap voor stap kan loszingen van de harde werkelijkheid! Inmiddels hebben we natuurlijk vanallerlei nieuwe eigenschappen aan de karaktertjes toegevoegd.
Wees gerust! Alleen die prachtige namen zijn nu nog over van Caroline's eerste idee, hoor!

Anoniem zei

Fantastisch! Ik heb me kromgelachen om deze strip. Een must voor ieder katten- en hondenliefhebber en voor iedere katten- en hondenhater.

Pats, hondenliefhebber

Anoniem zei

Fantastisch! Ik heb me kromgelachen op deze strip. Een must voor ieder katten- en hondenliefhebber en voor iedere katten en hondenhater.

Pats, hondenliefhebber

Hans van Oudenaarden zei

Pats, bedankt voor je aardige woorden!

Anoniem zei

Komen er nog wel nieuwe afleveringen? Ik zit met smart te wachten!!

Hans van Oudenaarden zei

Ik heb de PFH-proloog, m'n allereerste probeersels, er meteen nog even in z'n geheel opgezet. Zie onderaan de blogpagina.
Meer heb ik helaas niet!!! Ik moet nu, voor ik verder kan, serieus op zoek gaan naar publicatiemogelijkheden voor de strip.
Heb je geen tips?